RSS ikon Facebook ikon

Veszélytelen a munkatársak közötti szex

Írta: Almaleves

2009.06.18. 09:55

Az alábbiakban egy, a közelmúltban végzett felmérés eredményeiről szeretnék nektek beszámolni, amelyben 500 magyar vállalkozás munkatársai lettek megkérdezve a munkahelyen belül végzett szexuális tevékenységeikről.

 A felmérést a Magyar Jobsex Társaság megbízásából végezték annak apropójából, hogy a kutatók szerették volna tudományosan is megcáfolni azokat a régi hiedelmeket, amelyek azzal igyekeznek demoralizálni a felvilágosult dolgozók tömegeit, hogy az ilyen jellegű tevékenység árthat mind magánélet szűzies magasztosságának, mind (és ez manapság sokkal fontosabb) az egyéni karrier kibontakozásának.

Az eredmények magukért beszélnek, azoknál a cégeknél, ahol a szexuális aktivitás magas volt, – ezt napi egy kollégák közötti afférban határozták meg - az ott a dogozók kiegyensúlyozottabbak és kedvesebbek voltak, ráadásul teljesítményük érezhetően megnőtt, sőt szárnyalt.
Észrevették, hogy ami egy kötelező mosolyként jelent meg a passzívaknál, az táncra való felhívásként az aktívaknál. Akik alig várták vágyaik beteljesülését, a hús őrjítő egymáshoz tapadását, így munkájukat egész nap felvillanyozva végezték. A leghatékonyabbnak az bizonyult, mikor az egyik cégnél a cigiszünetet megszűntették és helyette bevezették a pásztor perceket.

Régen, mikor még természeti népek sokasították be Európa sík- és dombvidékeit, még úgy jellemezték annak az illetőnek a viselkedését, aki könnyedén elcsábult, vagy ha nőcske volt és hagyta magát egy tál levesért elcsábítani, hogy fűvel-fával összefekszik.
Ez a modern irodai konglomerátumok dicső korában, úgy hangzik hogy tűzőgéppel-gemkapoccsal análizálódik.

A munkahelyen történő kapcsolódásoknak vannak persze árnyoldalai is. Emlékezzünk csak Mr. Clinton esetére Lewinsky kisasszonnyal, ahol is a felettébb kanos főnök merevedéstől szenvedő hímtagját, a húsos ajkú hölgy rúzsfoltja színezte emberarcúvá, vagyis ovális képkeretezést hajtott végre. Az ügy nem maradt titokban, Clinton magyarázatát pedig élő ember el nem hitte, miszerint megbotlott a szőnyegben és a véletlenül lehúzott sliccéből a lendület hatására a padlón éppen az elszóródott iratait összeszedegető, Monica csodálkozástól kitárt ajkai megnyugtató melegében talált megnyugvásra. Az eset után az összevissza-vissza hebegő exelnök nehezen találta a volt és lehetetlen közötti különbség megfejtését, de ezt nem is vethetjük a zavaros tekintetű szemére, hisz az első pillantásra látszik, hogy élvhajhász entitás, aki minden adandó alkalmat kihasznál.

Azonban a fenti eset inkább kivétel, mint szabály, ugyanis sokkal jellemzőbb a szofisztikált céges kultúrákra, hogy a fenti események előléptetéssel, sőt olykor házassággal járnak együtt. Vagy a termékenység látványos előretörésével... A szakértők között, előléptetési kanapé, a hivatalos terminológiája az ilyen kéjcsillapításnak.

A fentiek alapján mindenkit biztatunk, hogy győzze meg vezetőit a szexbarát munkahely megteremtésére.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://almaleves.blog.hu/api/trackback/id/tr651192688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása