RSS ikon Facebook ikon

Emberi Jogok Egyetemes Idiotizmusa

Írta: Almaleves

2010.11.25. 16:24

A korábbiakban sokat hivatkozott Emberi Jogok Egyetemes Idiotizmusa egy, a Szamárpacák Birodalom Világmegváltó Testülete által elfogadott nyilatkozat, mely összefoglalja a világszervezet álláspontját a minden embert megillető alapvető jogokról.

Bevezető

 

Tekintettel arra, hogy általában szar a zene,

Tekintettel arra, hogy az emberiség családja minden egyes tagja értelmi állapota különösen sokat romlott az utóbbi időben,

Tekintettel arra, hogy a legfontosabb emberjóléti anyag a földön a beton,

Tekintettel arra, hogy az emberi méltóság és tisztesség i.e. 0 környékén kihalt,

Tekintettel arra, hogy a pénz beszél, a Doglesz Adams pedig már halott,

Tekintettel arra, hogy az ember lábai alkalmatlanok a gyaloglás és a kerékpározás borzalmainak elviselésére,

Tekintettel arra, hogy az emberi idiotizmusának el nem ismerése és semmibevevése az emberiség lelkiismeretét fellázító, néha igazságosnak tekinthető cselekményekhez vezet, és hogy az ember legfőbb vágya egy olyan világ eljövetele, amelyben mindenki tök hülye és legalább öt méter hosszú autója van,

Tekintettel arra, hogy a Szomszéd Eb ismételten lehugyozta Pista bácsi virágágyását,

Tekintettel arra, hogy kurva sok az ember,

Tekintettel arra, hogy a növények minden évben elmulasztják a területfoglalási adó befizetését, sőt jelentéktelenségükhöz képest aránytalanul nagy helyet foglalnak,

Tekintettel arra, hogy a férfiak kívánatos péniszmérete minimum 50 centi, a nők mellbősége pedig G kosár alatt testi fogyatékosságnak minősül,

 


a Szamárpacák Birodalom Világmegváltó Közjóléti Testülete kinyilvánítja
az emberi jogok egyetemleges idiotizmusát

„mint azt a közös eszményt, amelynek elérésére minden népnek és minden nemzetnek törekednie kell abból a célból, hogy minden személy és a társadalom minden szerve, állandóan szem előtt tartva a jelen Nyilatkozatot, oktatás és nevelés útján előmozdítsa e jogok és szabadságok tiszteletbentartásának kifejlesztését, valamint azoknak fokozatosan megvalósuló hazai és nemzetközi jogszabályok útján történő általános és tényleges alkalmazását és elismerését mind a tagállamok népei között, mind pedig a joghatóságuk alatt álló területek népei között.”


1. cikk
Minden emberi lény szabadon születik és egyenlő méltósága és joga van. Az emberek, ésszel és lelkiismerettel bírván, egymással szemben testvéri szellemben kell, hogy viseltessenek.

2. cikk
Az embereknek jouk van nem megszületni, ugyanis rohadt sokan vagyunk! a földön egyedül az embernek van joga élni. De csak kevésnek!
Minden más életforma csak az ember ÍRÁSOS belegyezésével folytathatja tovább szánalmas vonaglását a földön. A kérelmet a www.fucktheotherlife.com honlapon található űrlap kitöltésével lehet benyújtani, amit 2500 éven belül kell elbírálnia, egy hattagú bizottságnak, akiket az ENSZ állandó és nem állandó agresszor tagjai közül sorsolnak ki. A határozat meghozataláig a kérdéses élőlényeknek haladéktalanul be kell szűntetniük minden földi tevékenységüket és azonnal fel kell függeszteni életfunkciójukat. Ellenkező esetben humanitárius kipusztítással haladéktalanul likvidálni kell valamennyi képviselőjét.

3. cikk
Ezentúl mindenkinek joga van az ódivatú és tartalmában kiüresedett Föld helyett, a magasztos Beton bolygó elnevezést használnia.

4. cikk
A Föld elnevezés használata a továbbiakban törvénybeütköző cselekmény, használóira a törvény keze statáriális eljárás keretében lesújt.

5. cikk
Az embernek kötelessége megvédeni a gyengébbet, gyámolítani az elesetett. A könnyebb kivitelezhetőség érdekében minden élősdi élőlényt haladéktalanul be kell börtönözni.

6. cikk
Senkit nem lehet önkényesen letartóztatni és fogva tartani, kivéve ha ezt magasabb rendű érdekek úgy kívánják.

7. cikk
A bolygó egyenlőre mással csak korlátozottan helyettesíthető, azonban elég rossz életfeltételeket nyújt emberi lakói számára. Gondolunk itt a kátyúkkal és szűzfölddel borított utak nagy számára. A tengelytörés és a cipőbesározódás elkerülésére minden embernek elidegeníthetetlen joga van, ezért a betonozást azonnal meg kell kezdeni. A totális befedés után minden embernek kötelessége a beton épségére vigyázni, az esetleges sérüléseket haladéktalanul kijavítani.

8. cikk
Senkit nem lehet rabszolgaságban tartani, hacsak ő maga ezt külön kéri. Ez természetesen nem vonatkozik azokra a férfi lakosokra, akik nőnemű egyedekkel házasodnak össze.

9. cikk
Ezen a bolygón semmi sincs ingyen, miért pont a levegő volna ez alól kivétel. Minden élőlény, aki a bolygón tartózkodhat (kizárólag engedéllyel természetesen) kötelezhető lélegzetvételenkénti díjfizetésre. Ennek nyomon követésére meg haladéktalanul meg kell alapítani az Egyetemes Lélegeztető Műveket (EGYLÉM, egyúttal minden le nem betonozott élőlényre (a növényeket is beleértve) légzésmérőt kell felszerelni, amit minden hónap első napján az EGYLÉM hivatalos megbízottjának be kell mutatni. Leolvasás céljából.

10. cikk
Minden ember elidegeníthetetlen joga, hogy szarjon a többi ember fejére magasról. Ha már ennyi kedves ember (tapló) él a földön, akkor miért kellene egymással közösködniük? Mi köze van bárkinek a többi ismeretlen, vagy pláne ismert és úgy részleteiben totálisan kiállhatatlan alakhoz. Az elkülönülést kerítések felállításával joga van mindenkinek biztosítani, majd az így létrejövő birtokokra kizárólagos belépési joggal rendelkezni.

11. cikk
Mindenkinek joga van szar zenét hallgatni, ha azt én nem hallom.

12. cikk
Az humanoidok mentális állapotáért nem tehető senki felelőssé, ezért minden embernek joga van hülyének lenni.

13. cikk
Minden embernek joga van birodalmat alapítani.

14. cikk
Mindenkinek joga van a szabad helyváltoztatáshoz. Kivéve a gyalogosokat és a kerékpárosokat, illetve a nem emberszabású élőlényeket. Ezen jog biztosítása érdekében azonnali hatállyal be kell tiltani a gyalogos és a kerékpáros közlekedés minden formáját. A történelem folyamán egyértelműen bebizonyosodott, hogy ön- és közveszélyes mindkét közlekedési forma, amúgy meg az autók megjelenésével teljesen felesleges is!

15. cikk
A világ tele van csodálatos ízű ételekkel és rettentő finom italokkal. Ezzel szemben az ember emésztőrendszere még nem készült fel a korlátlan fogyasztásukra, hajlamos a zsírdisznóvá válásra és a fogyasztószerek számosságuk ellenére sem segítik kellőképpen a kívánatos alak elérését. Egyetemes joggá kell tenni a karcsúsághoz való jogot. A gyomorgyűrűk beültetését 10 éves korban, minden gyermek részére kötelezően el kell végezni. Ez egyrészt jót tesz a növekedésorientált gazdaságnak (a nagy zabálás, keresletnövelő tényező), másrészt az egyéni boldogságérzet maximalizálásának ugyancsak.

16. cikk
A szabad szexualitás és párválasztás minden ember elidegeníthetetlen joga, ha az a Véletlen Szex Generátorral (a továbbiakban VSZG) valósul meg.

17. cikk
A csirkehús az rohadt finom grillezve, ezért minden rendes embernek joga van hozzá. A csirkék termelését azonnal fokozni kell! DE! A csirkék büdösek, ezért egyetlen ember sem kötelezhető arra, hogy őket szagolja. Kijelenthető, hogy a csirkék ilyetén módon tehát alkalmatlanok a civilizált együttélésre,ezért földalatti pincékben kell a továbbiakban tenyészteni őket!

18. cikk
A férfiaknak joguk van vaginát viselni. A biológiai kutatások új irányainak kell megnyílniuk! Ki kell fejleszteni azt a nanokenőcsöt, amelynek segítségével a férfiak is vaginát tudnak növeszteni a fenekükre. Ez mélységes és szerelmetes összhangban áll kevesebb ember programmal is.

19. cikk
A létező világok legjobbikához kizárólag az emberiségnek van joga. A jó hír az, hogy már megvalósítottuk.

20. cikk
„A jelen Nyilatkozat egyetlen rendelkezése sem értelmezhető úgy, hogy az valamely állam, valamely csoport, vagy valamely egyén részére bármilyen jogot adna arra, hogy az itt kinyilvánított jogok és szabadságok megsemmisítésére irányuló tevékenységet fejtsen ki, vagy ilyen cselekményt elkövessen.”

4 komment

Címkék: élet jog jogok emberiség emberi ejei

A bejegyzés trackback címe:

https://almaleves.blog.hu/api/trackback/id/tr362472853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

40S · http://negyvenes.blog.hu/ 2010.11.26. 12:13:16

Kötelezően kifüggesztendő - ezt ki/elfelejtetted.

vrv 2010.12.01. 18:31:36

eheheheh minek a pasiknak vagina azt is elbasznák:P

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2010.12.05. 17:59:36

@vrv: ez nem igaz, sőt alávaló hazugság! a nők azok, akik megkeserítik és túlzott gyakorisággal elviselhetetlenné teszik a hímsoviniszta lét gyönyöreit.

vrv 2010.12.06. 01:24:11

@Almaleves: hogyne persze szegijj pasik migyá megsajnálom őket:P
süti beállítások módosítása