Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
RSS ikon Facebook ikon

Élet a Szamárpacák Birodalomban

Írta: Almaleves

2010.09.07. 14:05

A birodalom keresztelőjén elhatároztuk, hogy ezentúl  időről-időre betekintést engedünk az itt lakó kedves teremtések életébe. Azért tesszük mindezt, mert talán így sokan kedvet kapnak a letelepedésre. Mai anzixunkban a bájos Rambó Csaba gyerekkorából szemezgetünk. Ezenkívül, egy tegnap felbukkant rejtély nyomába eredünk. Bolygónkat ismeretlen eredetű támadás érte, amelynek következtében, minden eddiginél komolyabb fenyegetéssel kellett szembenéznünk.

 

 

A kis Csabi cseperedő gyermekként szeretett a fürdőkádban játszani. Módszeresen a vízbe submitolta a kád szélén álldogáló játékautókat, majd egy idő után megkönyörülve rajtuk save asban részesítette őket.

A megrökönyödött user, aki történetesen az anyukája volt, mindeközben komoran bámulta a fiát és rohadtul nem értett semmit. - Miért csinálod ezt kisfiam? – kérdezte tőle. Az válasz helyett visszalökdöste a vízbe az előbbiekben kimentett autókat. Anyukája elkomorulva figyelte a jelenetet, erősen kétkedve töprengett azon, hogy biztosan ő szülte ezt a teljesen hülye kölköt? Nem, ez nem lehet. Biztosan elcserélték a korházban egy szerényebb értelmi képességűre. Aztán később ezt a teóriát elvetette, mert amikor a fiú és apja egymás mellett álltak, a hasonlóság szinte ordított. Akkor pedig, csak is az apjára üthetett. Ő ennyire hülye.

Szegény asszony arról szerencsére már nem szerzett tudomást, hogy a későbbiek folyamán miket művelt az ő drágalátos fiacskája a fürdőkádban.

 

 

A másik fontos körülmény, amit mindenki tudomására kell hoznunk az a konyha egy bizonyos szegletében történt furcsa események sorozata. A Birodalomban a konyha koedukált, mindenki számára szabadon használható szolgáltató centrum. Ez többé-kevésbé annyit takar, hogy bárki beteheti az ételnek nevezett mocskát a hűtőbe, amit majd később a saját élelmezése címén el is fogyaszt. Végül bekúrja a mosogatóba a szennyezett váladékával összefröcsögött edényeket, majd ennek záróaktusaként lazán kivonul, magára és a többiekre hagyva mosatlant.

A hűtő egyébként az elfelejtett kedvencek börtöne. Egészen 1865-ig bezárólag találhatóak benne különböző ételmaradékok és egyéb, már a feledés jótékony homályába kényszerült objektumok, amely így a táplálkozáskutatók kedvelt vizsgálati terepévé válhatott. Egyébként több, már azóta kihalt állatfaj utolsó menedéke, így egyben biológiai rezervátum. Ezenkívül tartalmaz, a már emberi fogyasztásra kevéssé alkalmas, de még kutatási értéket nem képviselő, viszonylag fiatal (max. 2-6 hetes) maradékokat feldolgozó, biomassza részleget.

Büszkék vagyunk a hűtőnkre és azt hiszem van is rá okunk! Azonban az elmúlt hét folyamán különös jelenségekre lettünk figyelmesek. Az eleddig szépen gyarapodó komposzt rohamos fogyásnak indult. Ez csak annyiban különös, hogy a Beton bolygón nem létezik olyan életforma, amely képes lenne megemészteni ezt a komposztot, még mi is csak egész testet beborító védőfelszerelésben merünk közelíteni hozzá. Ennek ellenére láthatóan apadnak az értékes készleteink. Először lopásra gyanakodtunk. Macahari és a Szomszéd Eb hajlamos ilyesmire egyébként is. Kínvallatásnak vetettük alá őket, de minden igyekezetünk ellenére tagadtak.

Ekkor másra terelődött a gyanú. Paleolit Krisztián olvasta valahol, hogy idegen lények támadtak a bolygónkra. Az eset valahol Indiában történt nemrégiben és hatalmas felzúdulást keltett a helyi lakosság körében. Ezen nem is csodálkozunk, mert mi is rendkívül megbotránkoztunk a biomassza eltulajdonításán! Megkerestük az egyik kutatócsoportot, hogy vizsgálja meg és lehetőség szerint pusztítsa ki az idegen életformákat a frigóból. Azok készségesen elvállalták a feladatot és terraformálták a hűtőnket. Azóta a biomassza szépen fejlődik, mi pedig megnyugodva hajthatjuk álomra kissé zavaros fejünket, ugyanis továbbra is az ember a Beton bolygó uralkodó faja, akit erre a teremtés aktusa jelölt ki és aki ezért jogosan birtokol kizárólagosan minden földi erőforrást! Még a biomasszát is…

a Szamárpacák Birodalom Hírvivője

Beton bolygó, Szamárpacák Birodalom, 2010.09.07.

 

Szólj hozzá!

Címkék: szex r föld beton természet emberiség alien idegeneke

A bejegyzés trackback címe:

https://almaleves.blog.hu/api/trackback/id/tr162277643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása