RSS ikon Facebook ikon

További fenntartásaim fejlődésemet illetően

Írta: Almaleves

2010.10.01. 12:54

A korábbiakban megkezdett ökológiai talpnyomorításom újabb nagyszerű eredményeket hozott, amiket most megosztok mindenkivel. A kedvet nem csak kapni lehet, hanem akarni is!

Íme, az általam véghezvitt, újabb nagyszerű hét tett:

1. Fejlődésemet mindössze halálomig kívánom fenntartani.
2. A lifteket, mint bizonyítottan az ördög műveit, a tabu bélyegével jelöltem meg, a továbbiakban nem óhajtok részt venni a patás sötét üzelmeiben. Átok szálljon mindre!
3. Felhagyok a bálnavadászattal. Ez különösen sok erőfeszítést igényel részemről, mert még el sem kezdtem a bálnákat gyilkolászni!
4. Hagyom a réti sasokat nyugodtan párzani, nem piszkálom le a fészküket.
5. Sötétedés után nem kapcsolom fel a lámpát, mert akkor sokat fogyaszt. Áttértem a nappali világításra.
6. Nem barátkozom ufókkal, egyrészt mert a járműveiket nem hajlandók környezetvédelmileg bevizsgáltatni, másrészt hiába látják a mi nagy bajunkat, nem akarnak segíteni rajtunk. (Ha megveszik a Földet, akkor talán békülékenyebb leszek.)
7. Felhagytam az autós közlekedéssel. Tegnap 22.30 – ma 07.30 között egyáltalán nem kocsikáztam.


Most több nem jut eszembe és rohadtul kezdem unni ezt a nagy zöldséget. Nem tudom, meddig lehet ezt bírni. Szörnyű! Az embert arra teremtették, hogy kizsákmányolja a világegyetemet, a lába előtt kell hevernie minden létezőnek és élettelennek. Hát akkor meg mi végre ez a sok hűhó. Semmiért, vagy amit akartok!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://almaleves.blog.hu/api/trackback/id/tr512336937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása