Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
RSS ikon Facebook ikon

Határoztunk: megszűntetjük a kerékpáros közlekedést! - egyébként meg szex

Írta: Almaleves

2010.09.01. 15:36

Ma zárt ülést tartott a Szabad Marsi Paleolit Császári Köztársaság Világmegváltó Testülete. Erre azért volt szükség, mert nagyon kényes témák kerültek napirendre. A közlekedés és a zabálás. Ennek ellenére sikerült szinte tökéletes megoldási javaslatokkal előrukkolni. Felerészt már meg is oldottuk őket!

 

Az elfogadott határozat szövege:

 

1. Azonnali hatállyal be kell tiltani a gyalogos és a kerékpáros közlekedés minden formáját. A történelem folyamán egyértelműen bebizonyosodott, hogy ön- és közveszélyes mindkét közlekedési forma, amúgy meg az autók megjelenésével teljesen felesleges is!

 

2. A világ tele van csodálatos ízű ételekkel és rettentő finom italokkal. Ezzel szemben az ember emésztőrendszere még nem készült fel a korlátlan fogyasztásukra, hajlamos a meghízásra és a fogyasztószerek számosságuk ellenére sem segítik kellőképpen a kívánatos alak elérését. Egyetemes joggá kell tenni a karcsúsághoz való jogot. A gyomorgyűrűk beültetését 10 éves korban, minden gyermek részére kötelezően el kell végezni. Ez egyrészt jót tesz a növekedésorientált gazdaságnak (a nagy zabálás, keresletnövelő tényező), másrészt az egyéni boldogságérzet maximalizálásának ugyancsak.

Mindkét határozat bekerül a EJEI-be is!

  

 

Láthatóan egyre közelebb a tökéletes boldogság kora, ne csüggedjetek!

 

a Szabad Marsi Paleolit Császári Köztársaság kisdobosa

 

Szólj hozzá!

Címkék: közlekedés kaja szex étel kerékpár bringa emberiség zabálás finomság nasi luvnya

A bejegyzés trackback címe:

https://almaleves.blog.hu/api/trackback/id/tr522264600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása