Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
RSS ikon Facebook ikon

Szex, kurvák, kinyilatkoztatások – a halak vajon hogyan basznak?

Írta: Almaleves

2010.08.30. 16:29

A cím azért jött ilyen formán létre, mert kizárólag ezekre a kulcsszavakra buknak az olvasók. Széleskörű kutatások alapján elmondható, hogy manapság a tartalomnak és a címnek nem kell semmilyen kapcsolban állnia egymással. Sőt, a legjobb az, ha nincs is ilyen kapcsolat.

A mai sajtóközlemény témája egyébként a föld bolygó civilizált lakóinak jóléte. Természetesen a hamarosan uralkodó Szabad Marsi Paleolit Császári Köztársaság szemszögéből, annak javaslataival.

Úgy alakult, hogy múlt héten kampánycsendet rendeltek el a frissen megalakult izé fejesei. Azt mondták erre azért van szükség, mert nem szeretnék, ha kiszivárognának a titkok.
Igen-igen, azok a kisstílű, helyi fröcsögések, amik tulajdonképpen bárkit is csak percekig érdekelhetnek. Amolyan celebgyalázó bulvármagazinos módon.
Azért én figyeltem és meg is tudtam egyet, s mást. A tanakodás a következőkön folyik:

1. Minden politikus a természetre hivatkozik és városban él. Meg kell óvni! Mondják. Na most a betonszélekből sarjadó fűcsomókra gondolnak, vagy a bérházak alagsorában fészkelő patkányokra? Mer’ nagyon nem mindegy ám!


2. Miért kellene több ember az országba vagy a világra? Kinek hiányoznak a még meg sem született új arcok?


3. A ma általános közgondolkodás alapján 3 dolgot mindenképpen meg kellene cselekedni az itt lakóknak (lehet bátran egyénien értelmezni ezt: az utcában, a városban, a földön): le kéne betonozni minden még a korábbiakban el nem takart szűz felületet – ez természetesen magával kéne hogy vonja, a növényzet teljes kiirtását – és végül az összes kellemetlen állatfajt is ki kéne pusztítanunk. Kivéve az őzikéket, mert azok olyan aranyosak.


4. Az Emberi Jogok Egyetemes Idiotizmusába (a továbbiakban EJEI) mindenképpen deklarálni kellene, hogy a földön egyedül az embernek van joga élni! Minden más életforma csak az ember ÍRÁSOS belegyezésével folytathatja tovább szánalmas vonaglását a földön. A kérelmet a www.fucktheotherlife.com honlapon található űrlap kitöltésével tudják benyújtani, amit 2500 éven belül kell elbírálnia, egy hattagú bizottságnak, akiket az ENSZ állandó és nem állandó agresszor tagjai közül sorsolnak ki. A határozat meghozataláig a kérdéses élőlényeknek haladéktalanul be kell szűntetniük minden földi tevékenységüket és azonnal fel kell függeszteni életfunkciójukat. Ellenkező esetben humanitárius kipusztítással haladéktalanul likvidálni kell valamennyi képviselőjét.


5. A csirkehús az rohadt finom grillezve, ezért a csirkék termelését azonnal fokozni kell! DE! A csirkék büdösek, egyetlen ember sem kötelezhető arra, hogy ezt szagolja. Ezt ugyancsak fel kell venni az EJEI-be. A csirkék ilyetén módon tehát alkalmatlanok a civilizált együttélésre,ezért földalatti pincékben kell a továbbiakban tenyészteni őket!


6. A biológiai kutatások új irányainak kell megnyílniuk! Ki kell fejleszteni azt a nanokenőcsöt, amelynek segítségével a férfiak is vaginát tudnak növeszteni a fenekükre. Ez mélységes és szerelmetes összhangban áll kevesebb ember programmal is.

A fenti programvázlat alapján gondolom érthető, hogy miért nem szeretnék, hogy nyilvánosságra kerüljön ez a polémia.

Az emberiség jövője és jóléte a tét!

a Szabad Marsi Paleolit Császári Köztársaság kisdobosa
 

Szólj hozzá!

Címkék: szex természet emberiség jólét kurvák civilizáció

A bejegyzés trackback címe:

https://almaleves.blog.hu/api/trackback/id/tr622259130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása