Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
RSS ikon Facebook ikon

Provokáció – tárgyiasult értelem születése (szex nélkül)

Írta: Almaleves

2010.09.03. 11:14

Tegnap kaptam ezt az aljas és minden porcikájában hazug üzenetet. Nem tudom ezt máshogy értékelni, csak nyílt provokációként.

 

"A tárgyak használatra vannak, az emberek szeretetre! A probléma a mai világban az, hogy az emberek vannak használva és a tárgyak szeretve."


Hát ez egy igazi bullshit! Egy légből kapott urban legend, ami elcsépelt frázisok puffogtatásával látszatigazságokkal próbálja megtéveszteni a már egyébként is eléggé elferdül gondolkodású emberiséget. Azt is elárulom, hogy miért.

 

Az ember hamarosan átlépi a magasabb rendű (übermensch) lénnyé válás küszöbét. Ezt nyilvánvalóan és minden bizonnyal kizárólag csak a minket körbeölelő tárgyaknak köszönhetjük! Ebből adodóan csak azt lehet helyeselni, ha valaki imádja az őt körülvevő tárgyakat.

Az gondolom mindenki számára teljesen nyilvánvaló, hogy egy Converse cipővel a lábán, Lonsdale pulcsival és 501-es farmerba bugyolálva kezdheti magát egyáltalán bárki is embernek érezni. Normális embernek persze! Nem valami selejtes, a jelenleg is túl nagy számban létező, korcs életformák egyikének (a legjobb jelzős szerkezetű élőlény-kifejezés erre, talán a pondró)

Aztán ott van a biztonságérzet megalapozója, a zsebben lapuló iPhone, amivel remekül lehet feltölteni a fotókat a Facebook profilra. A csuklón egy Breitling mutatja azt, hogy igenis itt élsz ebben a kontinuumban, fontos és vagány vagy. A MacBook laptop birtoklásával viszont már belehasítunk az ego szürrealisztikus szövedékébe. Ezzel igazán megmutathatod, hogy ki is vagy valójában! Real time kapcsolódhatsz az ismerősök láthatatlan, azonban kivételesen lángeszű tömegeihez, így közösen biztosan remek dolgokat tudtok majd összehozni. Ám nem csak egy vagy köztük, hanem a legpengébb értelem megjelenítője. Ez a tárgyak fétise, maga a meghatározottság, az igazi élet!

 

Ez a jelen, ami mostanság még épp csak a felszínt kapirgálja. A fejlődés azonban nem állhat meg, a gép és ember szimbiózisa hamarosan újabb határkőhöz érkezik. De ezért tenni kell! Mert amíg nem tudjuk lecserélni az utolsó, hamar elhasználódó, silány minőségű bioalkatrészt a meglehetősen romlandó humán testből és ameddig a lélek nem huzalok és tranzisztorok útvesztőiben pihenhet meg, addig nem lehet megnyugodnunk.

 

El fog érkezni az új kor! Ezen dolgozunk, de addig is visszaverjük a fentiekhez hasonló, undorító provokációkat. Az EJEI-ben külön fejezetet fogunk szentelni az elmaradott másként (értsd: helytelenül) gondolkodóknak. Az ilyen alacsonyabb rendű életformák, csak a függőségben szenvedők szánalmas tömegeihez hasonlíthatók, amelyek (a személyként kezelő nyelvtani formát meg sem érdemlik) egyébként mai ülésünk tárgyát is jelentik egyben. Mindenkit megnyugtathatok, nagyszerű javaslatok vannak napirenden, amiket hamarosan meg fogunk osztani a közérdeművel.

 

Addig is folytatódik lakosságtoborzó akciónk, amit az általános érdektelenségre való tekintettel, egy kedvező bevezető akcióval szeretnénk vonzóbbá tenni.

Az első 500 jelentkező 50 folyóméter drótkerítést kap ajándékba, hogy megfelelőképpen tudja elkezdeni az új életét. Segítségével azon nyomban megkezdheti a neki szimpatikus földdarabka szeparációját.

 

Jelentkezni az alábbi linken lehet még mindig: www.fucktheotherlife.com/registration

 

Éld át az új élet valóságát és csatlakozz hozzánk!

 

a Szabad Marsi Paleolit Császári Köztársaság kisdobosa

 

Szólj hozzá!

Címkék: szex gép ember emberiség provokáció szimbiózis übermensch

A bejegyzés trackback címe:

https://almaleves.blog.hu/api/trackback/id/tr292268613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása