RSS ikon Facebook ikon

Szenzációs rövidhír - megtalálták a globális felmelegedés okát

Írta: Almaleves

2011.06.30. 14:12

Egy eleddig ismeretlen szárazföldi magyar tudós, a közelmúltban korszakalkotó felfedezést tett. Kitartó munkája során, szoros összefüggést talált a globális felmelegedés és a gázár rohamos emelkedése között.

A felfedezés értékét nagyban növeli, hogy mindjárt két területen is sikerült jelentőset alkotnia. Hosszas kutatás után ugyanis sikerült bebizonyítania, hogy a sokáig csak kitalációnak tartott globális felmelegedés valóban létezik és ennek meghatározó oka a magyar lakossági gázár szakadatlan emelkedése. Mellékesen azt is kimutatta, hogy a szokásos „gázárak” kifejezésben a többes szám használata teljességgel indokolatlan, sőt, összességében eléggé meg is kérdőjelezhető.

A tudós ezen felfedezésével bekerült a nemzetközi tudóstársadalom legelitebb klubjába, ahol is elméletével sikerült kollégái osztatlan elismerését kivívnia. Miután nem sokkal a publikációja után kiderült, hogy egyetlen multinacionális cég sem támogatta, az őt körülvevő ováció még magasabb szintekre emelkedett. A vele készült interjúban később bevallotta, hogy a továbbiakban nem zárkózik el egy szponzorált korszakalkotó elmélet kiagyalásától sem, különös tekintettel az olyan témakörökre, mely az energiaiparban érdekelt vállalatokra nehezedő nyomást enyhíthetné.

A grafikon forrása: Meteorológiai Világszervezet

A lakossági gázár változását pedig minden magyar állampolgár folyamatosan figyelemmel kíséri, így arról nem szükséges különösebb bizonyítékokkal szolgálni. Reméljük, hogy mindezen ismeretek hozzásegítik az áldott jó emberiséget, mindkét problémájának mielőbbi leküzdéséhez.
 

Szólj hozzá!

Címkék: globális felmelegedés gázár magyar tudós

A bejegyzés trackback címe:

https://almaleves.blog.hu/api/trackback/id/tr493027299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása