RSS ikon Facebook ikon

A klímakonferencia bezárt

Írta: Almaleves

2011.11.28. 14:59

Hölgyeim és Uraim, büszkén jelenthetem, hogy az eredetileg 2050-re tervezett klímaváltozást sikerült 2011-re végrehajtani!

Köszönhető mindez, az emberiség példa nélküli összefogásának, mely lehetővé tette a durbani klímakonferencia lerövidítését.
E-mailben már el is küldtem a résztvevőknek, hogy mehetnek haza, munkájukra a továbbiakban semmi szükség, élvezzék megérdemelt kitüntetéseiket és pihenésüket.

Az alábbi ábrán láthatóak az elért eredmények, melyet a tagállamok következetes és odaadó hozzáállásának köszönhetünk:
A kép ne tévesszen meg senkit, ezen még az eredeti, 2050-es dátum szerepel!

A sikereket főként a nemzetek közötti összefogásnak köszönhetjük, hozzátette magáét az amerikai nép autója ülésébe belekötött gyermeke ugyanúgy, mint a személyes motorizációval még éppen csak ismerkedő kínai félelvtárs. De a legfontosabb mégis az általa megteremtett eszme hatása, az emberiség fejlődésének motorja, a friss gondolat. Lépésről-lépésre halad a tökéletes lét felé a Föld ura, támasza és vigasztalója, inspirálója és noszogatója a fejlődésnek. Az esetleges áldozatait, könnyes szemmel, megható szertartás után, karonfogva kíséri át a nemlét boldogságába. A kihalt élőlények hálásak lehetnek ezért!


A mindent megérdemlő kétlábú, akinek egészségét csak a palackos víz biztosítja, aki a klimatizált közegben nyújtja a maximumot, most divatos mosollyal az arcán, elégedetten hátradőlve int búcsút a klímaváltozásnak. Az eredmények őt igazolják, most már nem kell tartani semmitől.

Kicsit kitérve hazánk területén végbemenő változásokra, kijelenthetjük, hogy nekünk sincs okunk a szégyenkezésre.
Néhány általunk véghezvitt eredmény a teljesség igénye nélkül:
- Már zajlik az emberemlékezet egyik legszárazabb ősze, élvezzük ki, jövőre melegebb lesz
- A Duna vízállása, a valaha mért legalacsonyabb szintekhez közelít
- Szmog riadók tapossák egymást, a levegő minősége szinte folyamatosan kritikán aluli
- Újabb természetes élőhelyek szűntek meg, vagy vannak megszűnés alatt, ami természetesen a biodiverzitás csökkenését is maga után vonja. Aki pofázik és a haladás útjába áll, megkapja méltó büntetését! A rohadék, hogyan is merészeli!
- elkészült az szuperbiztonságos paksi atomerőmű fejlesztési terve, ami a fukusimai katasztrófa után, mindenképpen logikus és következetes lépésnek tűnik

Annak pedig külön örülhetünk, hogy országunk második embere egy igazi, elkötelezett környezetvédő!


 

Szólj hozzá!

Címkék: eredménytelenség durbani klímacsúcs

A bejegyzés trackback címe:

https://almaleves.blog.hu/api/trackback/id/tr943418734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása