Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
RSS ikon Facebook ikon

Végső megoldás: a szépség diadala – 3. rész

Írta: Almaleves

2010.09.11. 11:23

Az előző két részből kiderülhetett, hogy az Stupare Sapiens létezik, csupán bátorításra szorul, hogy át tudjon kelni saját gátlásai tengerén. Az evolúciónak egyetlen célja van, mégpedig, hogy kívánatos és gyönyörű formák jöjjenek létre. Agy nélkül persze.

 

A korábbikban már szóltunk a párkapcsolatokat érintő szabályozásról. Röviden a lényege az, hogy egy VSZG segítségével a párok automatikusan jönnek létre, akiknek kötelező egy évig együtt maradniuk, ha esik, ha fúj.
Van azonban a rendszerben néhány olyan eset, ami miatt ezt a szabályozást át kellett gondolnunk. Az első, hogy a világ férfi és női lakossága korántsem azonos lélekszámú. Probléma továbbá az is, hogy a megjelenést tekintve a népesség korántsem homogén. Vannak szép arcú, jó kiállású, kellemes kinézetű emberek és vannak rusnya, pattanásos, büdös lábú egyének. Ezek különböző szinteken léteznek, egymással csak a legritkább esetben keveredve, középen vagy más nézőpontból a periféria szélén imbolyognak a teljesen átlagos egyedek. Ők azok, akik nem tartoznak sehová, néha befogadják őket a magasabb nívójú rétegek, de legtöbbször kénytelenek beérni valami satnya csúnyasággal. Igazságtalan volna ezeket az inhomogén csoportokat egymásra ereszteni, ezért erre egy új megoldást dolgoztunk ki.
A népességet ezen indokok alapján csinossági kategóriába fogjuk sorolni. Ezek természetesen nem hátrányos megkülönböztető jegyek, hanem objektív osztályozási szintek, úgy, mint például az autóknál is van. Senki nem kérdőjelezi meg, hogy megkülönböztetjük a vacak Marutit az überbrutál BMW-től.

A kategóriák az alábbiak lesznek:

1. Szépek (a tökéletes ember megtestesítője)
- Nők: tökéletes arc, nagy mellek, semmi zsír, álomszerű alak, jó segg, az agy teljes hiánya
- Férfiak: Izmos, kisportolt test, nagy péló, sármos mosoly, az agy ugyancsak hiányzik náluk, helyette izomszövetek találhatóak

2. Átlagosak (Ezek az emberek gyakorlatilag láthatatlanok, mert éljenek bárhol, formáik és színek teljesen beleolvadnak a környezetbe. Vannak olyan példányok, akik egész életüket úgy élik le, hogy a szüleiken kívül senkivel nem beszélnek.)
- Nők: átlagos arc, átlagos mellek, átlagos zsír, átlagos alak, átlagos értelmi képességek
- Férfiak: átlagos izmok, átlagos test, átlagos péló, átlagos mosoly

3. Csúnyácskák (Ezeknek még simán be lehet hazudni, hogy szépek, mert hiszékenyek és hiúk, Ők azok, akik csak vágyakoznak a tökéletességre, gyakran látni, hogy ezoterikus marhaságokba menekülnek)
- Nők: érdekes arc, kicsi vagy megereszkedett mellek, enyhe túlsúly zsír, cölöp lábak és definiálatlan alak, az agyműködés túlzott dominanciája
- Férfiak: kifejezéstelen tekintet, elálló fülek, löttyedt test, kicsi péló, mosolytalanság

4. Gusztustalanok (Legnagyobb szerencsétlenségükre van annyi eszük, hogy pontosan látják saját amorf létezésük anakronizmusát)
- Nők: ragyás kép, bokáik logó mellek, töménytelen mennyiségű zsír vagy gebe alak, túlfejlett agy
- Férfiak: amorf amőbaszerű megjelenés, az izomzat teljes hiánya, mikroszkopikus péló, buta tekintet, ostoba röhögés, informatikus agy


Várakozásaink szerint komoly harc lesz a felsőbb, irigyelt kategóriákba kerülésért, ami hosszú távon azt eredményezheti, hogy az emberek végre felhagynak a csúnyácska és éppen ezért kevéssé emberszerű lények sorozatgyártásával, vagy szégyenükben kollektív öngyilkosságot követnek el, az éppen aktuális párjukkal együtt, hogy egy ilyen szörnyszülöttnek soha többé ne születhessenek. Ami nem mellesleg kívánatos is, mert az EJEI-ben megfogalmazandó hitvallásunk alapján, sokkal kevesebb embert szeretnénk a földre. Ha pedig már muszáj valakinek fizikálisan is manifesztálódnia, akkor az nézzen már ki valahogy.
Egyébként a Szomszéd Eb javaslatára meg fogjuk vizsgálni, hogy a bolygónkat átkereszteljük-e Betonra. A többségnek tetszik a javaslat, eléggé kifejező és egyben erősen szuggesztív.

Van egy olyan dilemma, amin érdemes elgondolkozni. A belső és külső értékek összhangja fontos. Ezt nem is vitatja senki, azonban a belső értékek manapság mintha aránytalanul túl lennének dimenzionálva. Mindenhonnan az fröcsög, hogy légy okos, kedves, jószívű, barátságos, stb. Órákig tudnám sorolni a sok elmebeteg jelzőt, amit jóérzésű embernek, soha eszébe nem jutna magára aggatnia. De az álságos propaganda ne tévesszen meg senkit!
Az utcán nem azért füttyög a sok hülyegyerek, mert meglátta az előtte vonagló csajban az atomtudóst. Az állásinterjún sincs akkora jelentősége semminek, mint egy mélyen dekoltált blúznak. A csúnyák egyébként meg boldogtalanok is, ez tudományosan bizonyított tény. A legjobb, ha a kiszemelt áldozat fejében nincsen semmi. Ilyet persze nehezen találnánk, esetleg ha a kora még nem haladta még meg a három hónapot. De ez ugye ocsmány dolog, ilyennel jóérzésű ember maximum együtt gügyög. Emiatt azonban nem kell aggódnunk, milliószámra mászkálnak az üresfejű egyedek, akik az együttélés tökéletes megtestesítői. Agyuk működése a ceruza és radír tökéletes párhuzamán alapul. Meg kell találni őket, aztán indulhat a párosodás. A legjobb, ha mindkét fél hasonló felépítéssel rendelkezik, így problémamentesen lehet egymásba folyni. Kinek mi jut persze.

A rondák boldogtalansága genetikailag kódolt, az evolúció nem hülye és szépérzéke is van, de olyan, mint a kezdő szobrász. Az alkotásai nagy része szemét, alig akad néhány, amelyekért hajlandó bárki is pénzt adni. Az elkészült selejtekkel aztán nem tud mit kezdeni. Kerülgeti a műteremben és az egekig magasztalja a vevőinek, aztán mikor látja, hogy egy kanyi vasat sem fog értük kapni, elajándékozza a barátainak. A csúnyák helyzete pont ilyen. Egy csodás felépítésű, érzéki gyönyörűséget árasztó embert, mélységesen lehangol egy bányarém. A dumája amellett, hogy okoskodó, meglehetősen hervasztó is. Állandóan lelki életet akar élni, ami már rövid távon is kicseszettül fárasztó, ha pedig gyakran (értsd: egynél többször) kell elviselni, az erőszakos tettek melegágyává válhat. Ki ne emlékezne olyan beszélgetésre, ahol a szemben álló, unalomba öltözött lény többórás, minden részletre kiterjedő elbeszélés keretében csodálkozik rá arra, hogy ránézett egy szép egyed. Könyörgöm, az egész nem tartott tovább 5 másodpercnél! Miért kell erről órákat zagyválni? Azért, mert az ilyennek annyira felfoghatatlan és csodaszámba menő élményt jelentett a dolog, hogy örökre a retinájába égett még az utcán található utolsó porszem is. Minden csodás jelentéseket hordoz számára, reményt sugároz a környezet minden porcikája. Szánalmas és felettébb érdektelen az ilyesmi.

A társadalom ezért különböző praktikákkal próbál megszabadulni tőlük. Először is kitalálták a születésszabályozást. Koton nélkül ne bassz! Ha meg igen, szedjetek likvidációs pirulákat, mert különben nyakon lesztek vágva. Az érzékeny lelkek elharapódzása miatt ez úgy lett tálalva, hogy ezt minden ember számára sugározzák, de legyünk észnél, ez csak a korcs szerencsétlenekre vonatkozik!
A másik altatódal számukra, hogy elhitették velük azt az iszonyatosan lúzer ökörséget, hogy minden ember egyforma és ráadásul még értékes is! Ha erre gondolok, mindig hangosan nyerítenem kell! De bevették!
A lényeges azonban az, hogy ezek a példányok elkezdtek hinni ezekben dolgokban és emiatt többnyire nyugtunk van tőlük.

A következő részben majd foglalkozunk azokkal a kivételekkel, akik szépek és okosak is egyben. Ritka csapás ez az emberiség számára!

 

A szexuális forradalomról itt lehet még olvasni:
Végső megoldás: onanizáció (pikírt szex) – 1. rész
Végső megoldás: parallel nemiség (szex és lélek) – 2. rész
 

a Szamárpacák Birodalom Hírvivője
Beton bolygó, Szamárpacák Birodalom
 

Szólj hozzá!

Címkék: szex szép párkapcsolat emberiség csúnya gyönyörű élvezet civilizáció

A bejegyzés trackback címe:

https://almaleves.blog.hu/api/trackback/id/tr652288263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása