Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
RSS ikon Facebook ikon

Imádom a pénzt!

Írta: Almaleves

2010.10.04. 15:19

Végre elérkezett az idő, hogy lerántsam a leplet erről az álszent hazugságokkal körülvett témáról! Szende szűzként pislogó ribancok vagytok mind! Arról papoltok, hogy a pénz nem boldogít, aztán meg reggeltől estig robotoltok az új családi Suzukiért. Micsoda marhák vagytok! A pénzt nem szégyellni, hanem szeretni kell, sőt imádni!

Első számú alapelv: A pénzt mindenáron meg kell szerezni! A módszer gyakorlatilag lényegtelen, mivel a felhasználási módja és az egyéni boldogság megteremtése mindent szentesít. Kivéve az álszentséget. Ha azt gondolod, hogy csak akkor van jogod sok pénzt keresni, ha megdolgoztál érte, akkor te egy nagy hülye vagy! Nézzél ki a fejedből egy pár centit és láthatod, hogy minden menő alak valamilyen nagy pénzeszsákot fosztogat. Nevezheted vezérigazgatónak, vagy képviselőnek esetleg stricinek. Egykutya!

A kondér nem végtelen, ezért a közelébe kell kerülni, azért hogy te is megmárthassad a kanalad benne. Egyre figyelj, hogy mindig a tiéd legyen a legnagyobb.

Szereted a jó kajákat? Persze. A jó nőket/pasikat? Azt is. A klassz kocsikat? Naná. A flancos göncöket? Még szép. Ezeket spórolással esélyed sincs megszerezni. Vehetsz fel hitelt, de akkor te leszel a legalja rabszolga, aki kénytelen minden úgy csinálni, ahogy a pénzes bácsi mondja. Nagyokat röhögök, amikor a tévében egy lúzer elsírja magát, hogy a devizahitele bedőlt, elvesztette az állását és a háza is lassan a bankos csürhe martalékává válik. Rossz helyről szerzett pénzt, a sztorinak csak ennyi a tanulsága.
Egy esetben lehet hitelből pénzhez jutni, mégpedig ha annyit veszel fel, amekkora összeg miatt már vigyáznak is rád. Naná, hogy azért, hogy vissza tudd fizetni! Elárulom, hogy ez összeg manapság a milliárdnál kezdődik.

Viszont ha már megvan a lé, akkor kezdődik az álomélet. Minden nap új kalandok várnak. Ha kedved szottyan, körbeutazhatod a földet. Ezzel érdemes sietni, mert ahogy látom, eléggé kezd már lepusztulni. Ha mesés vagyonok állnak mögötted, akkor kérdés nélkül befogad a társaság krémje. Nem létezik olyan arisztokrata, akit ha elég pénzed van, ne tudnál zsebre tenni. Zokszó nélkül, önmagától fog felemelni magához.

Azonban a pénzt mindig csodálják és egyben irigylik is. Nem kell azzal foglalkozni, ha összesúgnak a hátad mögött, nyugodtan nevezhetnek felkapaszkodott senkinek mikor nem hallod, ezzel csak azt jelzik, hogy szívesen lennének a helyedben!

Amikor megállok a monte carlói kaszinó előtt az egyedi gyártású Rollsommal, kiszállok a vadiúj Brioni öltönyömben és az otthon gondosan felpróbált mosolyomat rávillantom az engem csodáló nőcskékre, akkor ott helyben bekövetkezik a pisicunami. Az elérhetetlen álom megtestesítőjeként, elég egy laza kézmozdulattal jeleznem, hogy az egyik bombázó ma az én pénzemből lagzizhat. Amellett, hogy az ágymelegítőm is rendben van éjszakára, még egy álmot is valóra váltok. Ez pedig alapvetően rendes dolog.

Ezek úgyis az ilyen pasikért élnek! Nincsenek erkölcsi aggályaik, csak egyetlen esetben. Ha nincs elég pénzed. De a királyi lakosztály látványa egyből megnyugtatja háborgó lelkiismeretüket. Meg is lehet őket érteni, fiatalságuk pár év alatt az enyészetté lesz. Egy idő után, a gondosan felrakott méregdrága vakolat sem segít rajtuk, így nem hibázhatnak. Gyorsan kell felkelteniük a hozzám hasonló, menő pacákok figyelmét önmaguk iránt, különben ijesztő gyorsasággal eltűnnek a süllyesztőben. Négy millióan állnak sorba értem, így gondolhatjátok mekkora könyöklés megy egy biztató pillantásomért. Durva, az biztos.

Ellentétben velük, én ráérek. Csak a bankszámlám egyenlegére kell figyelnem. Amíg kellően sok nulla van egyenlegben, addig a nyugalmam biztosított. Bátran megmártózhatok éjelente a fiatal bombázók tengerében. Mert ugye, ha pénzed van, nem lehetsz olyan rusnya és öreg, hogy visszataszítónak tartsanak. Magukban talán igen, nevezhetnek vén szottyos disznónak, de nyíltan, a szemedbe sosem mondhatják. Neked ráadásul megmarad az elégtétel, hogy teljesen a hatalmadban áll a csinibaba. Bármikor csinálhatsz belőle egy kaszinó előtt csodálkozó senkit, aki talán nem talál magának még egyszer egy hasonló pénzes fószert, mint én. Túl nagy kockázat ez nekik.

Egyszóval, ha valaki ezek után azt mondaná, hogy a pénz nem boldogít, akkor rúgd jól seggbe! Vagy ha megteheted, mert neked már komoly vagyonod van, akkor vidd magaddal egy "átlagos" napodra. Biztos lehetsz benne, hogy hamar meg fog térni.
 

Szólj hozzá!

Címkék: szex pénz boldogság

A bejegyzés trackback címe:

https://almaleves.blog.hu/api/trackback/id/tr972344158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása