RSS ikon Facebook ikon

Bemutatom a barátaimat

Írta: Almaleves

2010.10.05. 09:58

Elérkezett az idő, hogy a nagyobb tömegekkel is kicsit jobban megismertessem önmagam és úgy gondolom, hogy ezt a legjobban a barátaimon keresztül tudom megtenni. Betereltem hát a haverokat a műterembe és csináltam róluk pár fotót. Ezek következnek.

 

  

A földkerekség legnagyobb dumása Kisbéka. Nagy a pofája és szörnyen laza. Egy dolgot nem szabad neki megengedni, az ivást. Ha elkezdi és belelendül agresszív lesz és kötekedő. Egy Duna-Tisza csatorna melletti pocsolyában lakik és alacsony sorból származik. Valószínűleg ez okozza nála a sokak által elítélhető életformához való kötődését.

 


Szöcsi művészember. Egész nap csak zenélget, télen meg kunyerál. Ne ítéljük el, szöcskéből van, ilyen az atyai öröksége. Ellenben rendkívül sok hangya haverja van, így télen mindig valamelyik bolyban húzza meg magát.

  


Ő pedig Gyíkarc. Nála nincs jobb barát az egész világon. Ezt egy dolognak köszönheti, hogy nagyon hajlékony a gerince.

Szólj hozzá!

Címkék: barátság béka gyík szöcske

A bejegyzés trackback címe:

https://almaleves.blog.hu/api/trackback/id/tr172345934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása